<Websites
Eden Catamaran is een walvis excursie op het eiland Tenerife, Door het grote aantal verschillende talen, is dit een Multi language website. Veel Talen vergt alleen heeeeeel veeeeeel onderhoud, als er 1 wijziging is.
Travelsub is een van de vele duikscholen op Tenerife, waarvoor ik heb mogen werken, een leuk project, doordat zij daar verder achter liggen op het gebied van websites, dan dat wij hier zijn.
Manuele en fysio therapie te Rhenen gespecialiceert is in professionmele ondersteuning van het lichaam. Ook deze site maakt gebruik van wordpress. Hoewel dit een uitgebreid thema is, is hier wel gebruik gemaakt van handmatige code.
Café de Tijd gevestigd in Wageningen, maakt gebruik van Word press, een gemakkelijke manier, wat eigenlijk weinig onderhoud vereist, aangezien de eindgebruiker het vrijwel allemaal zelf kan beheren.

Website info

Websites door middel van HTML en CSS Voordelen van een html pagina is dat het creëren geen beperkingen kent. Alles is vrijwel mogelijk, en alles kan. Het nadeel ervan is wel dat je hierbij enige kennis moet hebben van het coderen van html, CSS en eventueel PHP en Java. Wat voor mij belangrijk is, is dat de eindgebruiker de pagina moet kunnen gebruiken zonder gecompliceerde handelingen.

Ja ik heb een website nodig
Websites met behulp van wordpress: Wordpress sites zijn een goede oplossing voor als men helemaal of weinig af weet van het creëren van een website, maar deze toch nodig heeft. Ik kies voor deze optie als de website wekelijks of dagelijks onderhoud vereist. Hiermee wordt het voor de eindgebruiker makkelijk gemaakt. Het enige nadeel van Wordpress is wel dat het beperkt is wat designing betreft.

Ja ik heb een website nodig